Recept za nežne in sočne sesekljane kotlete.
Povezava kopirana
Sesekljani piščančji kotleti – recept / kolaž: My, foto: depositphotos.com/
Piščančji kotleti – tradicionalna jed za večerjo, vam ponujamo nov zanimiv recept za sesekljane kotlete, ki bo popestril vaš jedilnik. Iz preprostih sestavin bo nastala prava mojstrovina.
Mimogrede, kotlete lahko dodatno kuhamo na pari, poroča My s sklicevanjem na myroslava_pekariuk.
Morda vas bo zanimalo: Juha po babičinem receptu – priljubljena jesenska jed
Piščančji kotleti iz mletega piščanca – recept
Sestavine:
- piščančji file 1 kg
- čebula 2 kosa.
- koruza 5 žlic.
- trdi sir 150 g
- jajca 2 kosa.
- smetana 150 ml
- moka 3 žlice.
- posušenega kopra
- sol
- poper
Piščančji file in čebulo narežite na kocke, trdi sir pa naribajte na grobo strgalo.
V skledi zmešajte fileje, čebulo, stepite jajca, dodajte koruzo, koper, sol, poper, sir, smetano in moko.
Vse skupaj dobro premešamo.
V ponvi segrejte rastlinsko olje in z obeh strani zlato popečite kotlete.
Slastnega okusa!
Oglejte si videoposnetek, kako pripraviti sesekljane piščančje kotlete:
Morda vas bo zanimalo:
O: Miroslava Pekariuk
Miroslava Pekaryuk je udeleženka kuharskega televizijskega šova “Masterchef” iz Ivano-Frankivska. Miroslava rada kuha meso in solate ter kombinira zanimive okuse. Sanja o tem, da bi v prihodnosti izdala svojo knjigo in delila zanimive recepte na družabnih omrežjih.
Če opazite napako, označite potrebno besedilo in pritisnite Ctrl+Enter ter o tem obvestite uredništvo.

 
 





